esculaap 3DArts & Support is een initiatief van:

Logo MuCom MuCom Software & Support
T: 010 - 522 03 58    
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   

Intermediair bij onduidelijkheid wie uw probleem moet oplossen

Hoe vaak is het u al overkomen dat u voelt alsof u zich tussen wal en schip bevindt bij problemen met uw automatisering? Uw hardware dealer verwijst u naar de HIS leverancier, maar die verwijst weer terug naar de dealer. Uw probleem wordt niet opgelost en u moet verder met uw werk.

In dat geval kan Arts & Support uw redding zijn. Wij kennen de HIS leveranciers en de meeste hardware dealers, zodat wij snel de juiste persoon kunnen benaderen. Verder zijn wij goed op de hoogte van de verschillende systemen en technieken, waardoor wij ook kunnen inschatten waar de fout ligt. En wij staan aan UW kant. Wij weten dat het voor u (soms letterlijk) van levensbelang is dat u moet kunnen beschikken over een werkend systeem en zullen dan ook alles in het werk stellen om een oplossing te vinden, of om de juiste mensen aan te sturen om uw probleem op te lossen.

Voor u is het prettig als u uw probleem kunt afschuiven op een ander die er zorg voor gaat dragen, zodat u verder kunt met uw werk. Dat zorgt voor rust in de praktijk.