esculaap 3DArts & Support is een initiatief van:

Logo MuCom MuCom Software & Support
T: 010 - 522 03 58    
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   

Advies en klankbord bij het nemen van beslissingen op het gebied van praktijk automatisering

Het komt vaak voor dat u beslissingen moet nemen op het gebied van automatisering: een ander HIS, nieuwe hardware, een website, opleiding, etc. Maar als u het idee heeft dat u niet goed op de hoogte bent van wat er allemaal speelt in IT-land, dan zou u graag uw problemen en vragen willen voorleggen aan een partij die geen belang heeft bij de beslissing.

Arts & Support kan voor u optreden als klankbord en vraagbaak voor al uw vragen met betrekking tot automatisering in uw praktijk. Wij kennen de HISsen en de leveranciers. Ook zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van hardware. Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring het huisarts automatisering.

Bij onze adviezen houden wij altijd rekening met uw wensen: voor u is van belang dat u uw werk zo goed mogelijk kan doen.