esculaap 3DArts & Support is een initiatief van:

Logo MuCom MuCom Software & Support
T: 010 - 522 03 58    
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   

Ondersteuning bij een conversie van de gegevens uit uw HIS

Een conversie van uw HIS is waarschijnlijk één van de meest ingrijpende gebeurtenissen op automatiseringsgebied in uw praktijk en in uw loopbaan als arts. Het overstappen naar een ander programma betekent dat u afscheid moet nemen van een HIS dat u van voor tot achter kent en dat u vervolgens een geheel nieuw systeem moet leren kennen. Dat geldt ook voor de assistentes en praktijkondersteuners.

Zo'n proces geeft veel onrust in de praktijk en kost daarnaast ook nog eens veel tijd en aandacht. Er komt veel bij kijken en dan is het prettig als u voor al uw vragen terecht kunt bij één aanspreekpunt. En ook voor de specifieke conversie vragen zou het fijn zijn als u ondersteund wordt door iemand die al vele jaren ervaring heeft met deze materie.

Arts & Support is in dit geval uw partner waarop u kunt terugvallen. Met jarenlange ervaring op het gebied van conversies uit alle HISsen weten wij welke problemen zich kunnen voordoen en kunnen wij u begeleiden in het gehele traject. Ook zijn wij goed op de hoogte van de specifieke kenmerken van ieder HIS en de gevolgen daarvan bij een conversie.

Voor u is het van groot belang dat uw praktijkvoering niet lijdt onder alle werkzaamheden. Wij kunnen u daarin ondersteunen.