esculaap 3DArts & Support is een initiatief van:

Logo MuCom MuCom Software & Support
T: 010 - 522 03 58    
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   

Wat is onze werkwijze bij het aanpakken van uw vraag of probleem

Zodra u Arts & Support inschakelt om uw probleem op te lossen, of vraag te beantwoorden, zal eerst een inschatting worden bepaald of er zo snel als mogelijk een antwoord of oplossing moet komen, of dat het een project wordt waar meer tijd mee gemoeid is en waar geen haast bij geboden is.

Bij een acuut probleem zal bekeken worden of de HIS leverancier c.q. de hardware dealer verantwoordelijk is. In dat geval wordt met hen contact opgenomen en wordt naar een oplossing gezocht. Desnoods wordt een derde partij ingeschakeld om uw probleem op te lossen.

Een project met een grotere doorlooptijd zal vooraf met u besproken worden. Er wordt dan ook een tijdsschema opgesteld en een planning gemaakt.

In alle gevallen wordt vooraf aan u duidelijk gemaakt wat de tijdsbesteding zal zijn, of er wordt een limiet afgesproken. U komt dus achteraf niet voor verrassingen te staan.